Onze shorts

Welkom bij The Short, onze boxershorts zijn simpelweg de allerbeste die er zijn. Absolute topkwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Onze boxershorts gaan zeer lang mee . Ze zijn daarnaast serieus duurzaam door de materialen die gebruikt worden! Onze boxershorts zijn stijlvol en mooi. Elke man wil de beste basis kleuren, zoals zwart, blauw, donkergroen in zijn kast hebben liggen. De premium kwaliteit van onze boxershorts blijft altijd behouden. Ook irritante scheuren in het kruis behoren tot de verleden tijd, omdat de naden van onze shorts slim gepositioneerd zijn.. De Shorts blijven altijd zacht aanvoelen door een speciale ‘silkwash’ behandeling, zelfs na vele wasbeurten. We maken geen gebruik van irritante labels; onze boxershorts hebben ultiem comfort. Last but not least, hebben ze een extreem goede pasvorm waardoor mannen er zeer uit goed uit zien. Je wilt gezien worden in onze boxershorts!

Dit maakt The Short uniek.

Silk wash

Het is niet alleen de manier van weven. Het zit ook in de juiste wassing! Dankzij een ingenieus (en zelfs een tikkeltje geheim!) wasproces, zijn de draden die wij voor onze boxershorts gebruiken onvoorstelbaar zacht. Als zijde. De constante kwaliteit van de draden zorgt voor een duurzaam product. Wasbeurt na wasbeurt.

Waistband

Een onderschat onderdeel van iedere boxer. De waistband van The Short is ook gemaakt van superzachte maar o zo stevige draden. Die ervoor zorgen dat de band nooit kan irriteren. Door de afwerking met een butterfly stitching zal The Short dus ook nooit oncomfortabel aan voelen.

Ball support

Je wilt toch ook gewoon zuinig zijn op je meest waardevolle bezittingen? Precies. Daarom hebben onze boxershorts een heel comfortabel front panel. Dit noemen wij ball support. Halle-f*cking-lujah!

NIEUWSBRIEF

Schrijf je nu in.

Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief. Je krijgt dan als eerste onze aanbiedingen en updates.


Waar te koop?

Natuurlijk kan je direct via onze website bestellen. Wil je de shorts in het echt zien én voelen? Kijk dan of er een winkel bij jou in de buurt is en ga daar langs.

The Short is online en in de winkel te verkrijgen. Wel zo lekker en makkelijk!