Bereikbaar op: admin@the-short.com | Gratis verzending boven €50,-

Over THESHORT

Wear stylish underwear

Wie
zijn wij?

Wij zijn Claudia de Groot en Sander van Gelder, en wij hebben ruime internationale ervaring opgedaan in de wereld van ondergoed. Herenshorts om precies te zijn. We kennen dan ook alle ins- en outs van dit product. Daarom hebben we besloten, om de meest comfortabele en fijnst zittende herenshort te ontwerpen en te produceren. Met al onze kennis en ervaring, maar met name met onze passie en onze loyale contacten zijn we gestart met het creëren van de enige echte herenshort, The Short.

Voor wie
hebben we dit gemaakt?

The Short is voor de zelfbewuste man die echt om topkwaliteit geeft en gaat voor stijl. Hij heeft een niet uitgesproken, maar wel zichtbare “sense of quality”. De man die een onderbroek niet nodig heeft als status symbool en ook niet extra wil betalen voor branding- en marketingoverhead. Hij is immers geen uithangbord voor het merk dat hij draagt. Hij is in balans en onderscheidt zich juist door het subtiele, het pure en het echte. Hij draagt The Short!

Wat hebben
we gemaakt?

Terug naar de basis. Terug naar de essentie van ondergoed. Draagcomfort en een perfecte pasvorm. Het gebruik van alleen de allerbeste materialen, slim gepositioneerde naden die niet irriteren en niet scheuren in het kruis. Een short met een langere levensduur, wasbeurt na wasbeurt. The Short brengt in aanvang een mooi uitgebalanceerde basiscollectie in subtiele en stijlvolle uni kleuren. The Short zit als gegoten en je voelt amper dat je überhaupt een onderbroek draagt. Zacht, door een bijzondere “silk treatment” en een extreem zacht aanvoelende waistband. The Short wordt in Europa geproduceerd bij een van de beste ondergoedfabrikanten ter wereld.

#mensunderwear #menwithstyle #ballsupport