Terug naar product

Super Soft Waistband

De elastieken band met precies de juiste hoogte is gemaak van super zachte nylon garens. Dit zorgt niet alleen voor een dun maar ook een extreem comfortabel gevoel tegen je huid. Geen gekras of irritaties meer.

Terug naar product

Exceptional Fabric

Het materiaal in onze producten is van hoge kwaliteit door de super fijne, gekamde katoenen garens met elastaan, zwaar in gewicht en superieur in afwerking. We hebben het over 95% katoen in combinatie met 5% elastaan.

Terug naar product

Silk Touch

Alle materialen die gebruikt zijn in onze producten zijn behandeld met meerdere speciale wassingen en daardoor ontstaat een heerlijk zachte en comfortabele touch.

Terug naar product

Ball Support

Een van de belangrijkste aspecten van onze short is specifiek gemaakt om jouw belangrijkste edele delen comfortabel te laten zitten. Door een geheime constructie is de pasvorm juist niet knellend of strak maar zorgt het ervoor dat jouw kroonjuwelen juist licht omhoog gelift worden, weg van je benen. Het zorgt ervoor dat je extra ondersteuning hebt waardoor je een extreem gevoel van comfort ervaart.

Terug naar product

Comfort Fit

Ons short model heeft een medium lengte, met anti-irriterende naden op specifieke plaatsen, zodat deze comfortabel en tegelijkertijd sterk zijn. Dubbel laags voorpand voor extra ondersteuning en geprint label aan de binnenzijde, ook weer om irritatie te voorkomen.

Essentieel
in je ondergoed collectie

We hebben een zorgvuldige selectie gemaakt van 2-packs in 8 mooie kleuren. The Short bestaat uit 95% katoen en 5% elastaan.

Good
ain’t perfect

The Short wordt gemaakt in een van de beste ondergoed fabrieken in de wereld, gevestigd in Europa. Naast dat deze fabriek voor de beste kwaliteit ondergoed zorgt, zijn ze ook bewust dat betere werkomstandigheden voor betere uitvoering leidt. Goede lonen en normale werkuren zijn hier standaard. Geen rare praktijken met onderbetaald personeel en bizarre werktijden dus.

Onze productie faciliteit voldoet aan alle nodige BSCI en OEKO-TEX voorwaarden, beiden een verplichte standaard in de internationale industrie. The Short werkt alleen met partners die volledig toegewijd zijn aan een maatschappelijk verantwoordelijk programma voor al hun productie faciliteiten.

How it's made

Watch the video
#mensunderwear #menwithstyle #ballsupport