De meest comfortabele herenshort ooit.

Met een berg aan internationale ervaring in de wondere wereld van de boxershorts, startten Claudia en Sander in 2015 The Short. Met één overduidelijk doel: de meest comfortabele herenshort ooit te ontwerpen en te produceren. Wij geloven in eenvoud. Daarin zit de kwaliteit. De afgelopen jaren hebben wij geïnvesteerd in de ontwikkeling van The Short. En daardoor heb jij straks de meest comfortabele boxershort om je billen zitten.

Pure passie zonder poespas.

De jarenlange speurtocht voor de bekende merken. De loyale connecties die zich over de gehele wereld uitspreiden. En de pure passie voor een echt mooi product. Dankzij een welkome combinatie van deze fijne factoren is het daadwerkelijke doel ook bereikt. En is The Short wat het moet zijn. Geen poespas. Maar de meest comfortabele herenshort ooit. We zeiden het al.

“We doen dit voor de zelfbewuste man die geeft om topkwaliteit. En gaat voor stijl.”

Voor wie wij dit doen? Voor jou. De zelfbewuste man die geeft om topkwaliteit en gaat voor stijl. Die niet op zoek is naar een statussymbool. En al helemaal niet iemand is die graag fungeert als uithangbord. The Short is typisch zo’n product waarbij het draait om kwaliteit. Subtiliteit. En puurheid. We zeiden het al.

Claudia & Sander, The Short.