Daarom  zijn we The Short gestart:

Na jarenlang werkzaam te zijn geweest bij het grootste ondergoed merk van Nederland, was het tijd voor verandering en vernieuwing. Claudia en Sander startte 6 jaar geleden met The Short, met één duidelijk doel

‘‘Het creëren van het meest comfortabele boxershort ter wereld. Dit is gelukt en inmiddels beschikbaar voor elke man!’’

Om het beste en meest comfortabele boxershort te maken, zijn Claudia en Sander op zoek gegaan naar de allerbeste ondergoed producent van Europa om hun visie uit te laten komen.  De zoektocht kwam uit in Turkije waar ze in contact kwamen met de huidige producent.  Deze producent is al 25 jaar gespecialiseerd in het produceren van herenondergoed voor de grootste merken in de wereld en heeft alle kennis en productiemogelijkheden in huis om de ambitie waar te maken. Na uitgebreid marktonderzoek en nauwkeurig de behoefte van mannen geanalyseerd te hebben, zijn ze aan de slag gegaan met het maken van de allerbeste boxershort.  Met volle trots kunnen ze zeggen dat ze er  in geslaagd zijn om het allerbeste herenondergoed te maken, een boxershort die elke man eigenlijk in zijn kast moet en wil hebben. Over de naam van deze boxershort bestaat ook totaal geen twijfel.

Er is maar 1 boxershort ter wereld, en dat is simpelweg THE SHORT.

The Short onderscheidt zich van andere ondergoed merken door het gebruik van alleen premium materialen en tevens hoe de boxershort wordt gemaakt. Er wordt gebruik gemaakt van de nieuwste technologieën op het gebied van duurzame materialen.  Om de meest comfortabele boxershort te maken is het extreem belangrijk hoe de verschillende panelen van een boxershort aan elkaar worden genaaid, zodat naden de huid niet irriteren.  Voor nog meer draagcomfort is er een ultra zachte band voor The Short boxershort ontwikkeld, die je niet voelt zitten wanneer je de The Short boxershorts aan hebt.

De boxershorts van The Short worden met de hand in elkaar gezet door echte vakmensen. Elke boxershort die van de productieband afrolt ,wordt grondig gecheckt tot op het kleinste detail.  Om het allerbeste boxershort merk te zijn, moet alles perfect zijn voordat de klant The Short koopt!  Door alleen gebruik te maken van hoogwaardige premium materialen blijven de boxershorts van The Short altijd mooi en hun kleur behouden, wasbeurt na wasbeurt.  Dit is natuurlijk ook  belangrijk voor de duurzaamheid van The Short producten, want The Short boxershort gaan langer mee dan andere boxershorts.

Een veel voorkomend probleem bij boxershorts is dat ze vaak scheuren in het kruis krijgen.  Dit komt omdat de meeste spanning op de naden in dit gedeelte van een boxershort zit.  De naden van The Short zijn iets hoger in de boxershort gepositioneerd, zodat er geen spanning op komt en dus geen gaten in het kruis van de onderbroek komen.

The Short, de meest comfortabele boxershort!